Ny dag, nya planer !


Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott?
Själv sov jag som en stock efter att jag hade legat och snurrat en stund, hade lite problem att hitta ett vettig ställning att sova på.

Idag kommer Jimmy för att måla klart bladen/dropparna i Annas sons rum, de blir väldigt speciella, man skulle kunna säga att han är ensam om just det mönster i sitt rum. Tycker personligen att de blev bättre än jag hade trott, det glädjer mig.

Jag kommer att gå med Martin till NyföretagarCentrum idag för bolla lite idéer med Annika Grünfeld. Kanske kan man få lite tankar på hur vi ska fortsätta med diverse planer som vi har funderat lite på.

Det blir en händelserik dag idag med!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

6 tankar om “Ny dag, nya planer !

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.