Nu var tiden beställd

Igår gjorde jag slag i saken och beställde en tid för gaddning, nu tänker ni har du inte gaddat dig tillräckligt? Nej svarar jag då, man kan aldrig får för mycket tatueringar.

Så vad ska jag tatuera in den här gången, jo det kommer bli texten “We’re all stories in the end, just make it a good one“. Men som vanligt så har jag designat den själv och valet av placering kommer bli ryggen eller skuldran har ej bestämt mig vad som blir snyggast.  Vad tror ni ?

Skuldran eller ryggen? 

Tror även att jag kommer skippa boken då jag har svårt att tro att den blir snygg som den är nu, men jag ska rådfråga lite med min tatuerare hur jag ska göra med den. Tycker att det är väldigt viktigt att man har en bra relation med sin tatuerare då man faktisk lämna en bit av sig själv rakt i deras händer, man låter dem fylla ens hud med bläck så en bra relation med dem är ytterst viktigt.

21 Mars sitter jag där igen och känner den där härliga smärtan…

Postar i Tattoo    Tagged , , , ,     6 kommentarer    

6 tankar om “Nu var tiden beställd

  1. Man kan aldrig få för många tatueringar 😀 Jag väntar på en skiss på en ny, med spänning!

    Svar: Ja det är riktigt jobbigt. Speciellt medtanke på att jag tänker 1000 gånger starkare än honom pga min ADHD så han förstår inte alltid varför jag är ledsen m.m. Vi pratar varje dag 🙂 Bra citat!!

    http://theresequeen.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *