Nu tar vi tag i det igen..

Nu tar vi tag i det igen..

Som ni märker så har jag inte uppdaterat så där jättemycket under helgen, det beror absolut inte på att jag inte orkar göra det eller att jag har tröttnat. Nej det beror mer på att jag faktiskt inte haft tid att göra det då det varit fullt upp här hemma, det blir så när man har en familj. Sen vill man ju vara lite ledig från skrivandet med, man vill ju inte skaffa lite inspiration.

Influencers of Sweden

Förra månade blev jag medlem i Influencers of Sweden och blev då även Pro medlem, självklart så undra jag vad det kan leda till. Jag ser med spänning framemot vad det här kan leda till, kanske inga underverk på en gång men jag förväntar mig iallafall lite stöd och hjälp.

Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

Kommentera