Nu ska vi ut och jaga skor..

Photo by Dave Contreras on Unsplash

Godmorgon denna mycket tidiga morgon !

Som jag skrev i går så har jag och Anna skrivit in oss på Wellenss Studio i Ronneby, vi har redan nu bokat in första passet som kommer att bli ett pass Yoga. Troligen lär jag vara död och helt slut efter detta, men det kommer bli redigt kul att komma i gång med träningen igen.

Det har som sagt va känt som något saknats , visst är det skön att få komma igång igen. Det är lite skrämmande och spännande på samma gång, lite som när jag skulle göra min fösta tatuering.  När man väl är där så är det inte så farligt, men man har lyckat jaga upp sig helt i onödan.

Så nu blir det ut och jag skor igen, för de jag hade innan är totalt sönder då jag har förmågan att gå snett.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     12 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

12 tankar om “Nu ska vi ut och jaga skor..

  1. Så roligt med pass, vågade mig iväg på mitt första grupp-pass på gymmet för bara någon vecka sedan, fick bli ett core-pass och satan så kul det var. Livrädd var jag och ville springa därifrån först, men så stolt att jag klarade det.

  2. Hoppas du lyckas få tag på några bra skor 🙂 Spännande med yoga, kommer nog kännas hur bra som helst efteråt även om du kanske blir något trött 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.