Nu ska det svettas!

Photo by Victor Freitas on Unsplash

När ni läser det här så sitter jag och svettas på ett gym, jepp jag ska snart ner och träffa min PT för att gå igenom vilka maskiner jag ska använda för uppnå mina mål med träningen. Jag är både spänd och lite nervös för hur det här ska gå för mig, seriöst jag undra verkligen hur det här kommer att gå.

Men samtidigt ska det bli kul och intressant att får lära mig använda dessa maskiner, det blir lite mer variation på träningen då kan man säga. Just nu har jag enbart kört löparband och crossen, det ger en ganska bra träningen men långt ifrån det jag vill uppnå med det här.  Jag får ju inte glömma att vi varje onsdag utom just den onsdagen håller vi på med yoga, det gör vi mest för att det är kul och man känner sig otroligt avslappnad efter ett pass

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Träning    Tagged , , , , , , , ,     8 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

8 tankar om “Nu ska det svettas!

  1. Det kommer gå fint ska du se! Perfekt att ta en tid då och då tillsammans med en kunnig PT, de är allt som oftast väldigt duktiga. Lycka till 🙂

  2. Åh, det är så roligt och givande att träna med en PT. har haft en PT i många år men tyvärr så har hon nu slutat och jag har inte haft en på ett tag… Kanske skall försöka hitta en ny 🙂 Behöver någon som piskar på ….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.