Nu pratar vi allvar….


Godmorgon mina vänner idag är det måndag.
Ny dag och ny jobbvecka, även idag har jag med mig Charlie på jobbet. Han leker så fint med Malte så det fungera jättebra att ha dem båda här, nog om jobbet samt Charlie.

Så nu ska vi prata lite allvar!

Den här helgens om varit så har jag inte kunna uppdatera så mycket som jag hade velat , det har självklart märkt ganska ordentligt på besökare samt kommenterar. Mitt mål är att skriva så ofta jag hinner och så ofta jag kan, nu är det inte så att det alltid finns tid när man både jobbar samt ska försöka fixa allt med en familj.

Det är så mycket mer man vill göra , man vill sitta och kolla på den där serien på kvällen eller varför inte bara sitta och prata med sin bättre hälft. Men jag kan lova er att bloggen kommer finnas kvar och att det komme rhända mycket spännade saker framöver på den.

Något att se framemot
Christer testar Mjukglassmaskin.
Tidningen
Artiklar
Lägenhetsrenoveringen

Jag hoppas ni hänger med och följer mig..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     8 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

8 tankar om “Nu pratar vi allvar….

  1. Ibland får livet gå mellan som sig bör.. Högtider brukar också märkas på statistiken men ser framemot dina framtida inlägg.

  2. Helt klart jag följer dig min vän. så är det ibland, jag har heller inte varit aktiv denna helgen. 🙂 man får ta det lite som det kommer, att vara med familj och bättre hälft är viktigt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.