Nu har jag äntligen sommarlov

Nu var ännu en termin avklarad på komvux, den här gången blev det ju väldigt annorlunda kan man lite lugnt säga. Både jag och Anna fixade det här bra trots att det varit påfrestande periodvis, dock tror jag hela situationen med Corona har varit påfrestande för alla denna vår.

Det känns redigt bra att ha klarat av detta, nu är vi en erfarenhet rikare. Man har onekligen blivit lite bortskämda med att studera hemma, lite så man drar sig för att börja läsa på plats till hösten. Man har faktiskt blivit social distanserad från samhället och skolan sen covid-19 började härja i landet.

Vi var och lämnade in våra böcker på skolan för några dagar sen, när vi kom dit så fick vi tvätta händer och berätta vårt ärende. Dock kändes det nästan som hon i receptionen ville att vi skulle ta på oss skyddsdräkt och ansiktsmask innan vi gick in för att lämna böckerna. Rädslan är nog något som vi kommer få leva med länge, även om det kommer att försvinna eller minska. Likt hon i receptionen så kommer även vi reagera på olika sätt när det handlar om att skydda oss, sviterna från det här kommer finnas kvar i samhället länge. Det är bara att vänja sig och följa de regler som finns. 

Postar i Livet    Tagged , , , , ,     1 Kommenter   

En tanke om “Nu har jag äntligen sommarlov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *