Nu har han funnit frid

valleVilken dag jag haft det idag, det här är en av den jobbigaste dagarna jag upplevt, det var idag som min älskade katt skulle få somna in . Att det ska vara så svårt att hitta en veterinär som kan göra det fattar jag inte, jag fick ring runt hela morgonen för att hitta någon, till slut så ringde jag till distriktsveterinären i Lyckeby och de kunde ta honom med en gång så vi åkte in och fick det hela gjort. Allt gick fort och han somnade in i min famn och så var det med det. Vill tacka distriktsveterinären som gjorde det hela och berättade i detalj som skulle göras.  Valle hade får leversvikt , varför han fått det vet man inte men vid hans ålder så hade vi inte kunnat göra något mer ändå.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Djur    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.