Nu är min half-sleeve klar


Efter nästan tre timmar så i stolen så blev jag äntligen klar med min fina tatuering som täcker hela underarmen, jag är mycket nöjd med den och jag kommer fortsätta högre upp med den senare men just nu är jag nöjd som det är och har inga mer planer på den armen på ett tag. Nu är det nästa arm som ska prydas med en massa fina saker. Jag kommer att lägga upp en video på hur det såg ut när jag blev gaddad inom kort och det kommer även upp ett galleri på bilder från tillfället.
Tack Psycho Tattoo för ett trålande jobb..

För att göra det här lite roligare så har jag tänkt ställa en fråga till mina besökare..

Om ni skulle göra en tatuering vad för motiv skulle det då bli?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.