Nu är jag trött trångsynt människor..

Vissa personer borde seriöst inte öppna sin trut, ja nu är jag irriterad. Riktigt irriterad och förbannad, vet att folk skulle säga att jag skulle låta det rinna av mig. Men det här kan jag inte låta rinna av mig, att påstå att vi är otrevliga på Silverforsen anser jag är ett slag under bältet.

En skriver
Är väl bara gamla missbrukare o andra missanpassade som jobbar där på lönebidrag…de borde va trevliga o tacksamma

Vadå tacksamma, visst vi har våra problem. Men vilken arbetsplats har inte det. Det jobb vi gör där ett jädra bara jobb, vi sköter om ett ställe som Ronneby Kommun skiter fullständigt i. Hade det inte varit för att vi la ner den tid , den kraft på Silverforsen så skulle den inte finnas kvar.

Så vem är det som borde vara tacksam..

Postar i Livet    Tagged , , , ,     7 kommentarer    

7 tankar om “Nu är jag trött trångsynt människor..

  1. Blir själv bara så förbannad! att kläcka ut sig en sådan sak är för mig iq fiskpinne. Den personen har noll koll på vad ett lönebidrag egentligen är. Jag som jobbat sönder mig är då missanpassad? Där gav Hen en käftsmäll till många av oss i samhället.

    Jag tycker ni gör ett fantastiskt jobb och det är som du säger, utan er hade stället inte funnits. Fortsätt med ert grymma jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *