Nu är det lätt att starta en enskild firma..

Samarbete med starta-enskildfirma.se
För många år sen var det väldigt svårt att starta en enskild firma, kommer själv ihåg hur  jag höll på med papper till höger och vänster innan allt var klart. På den tiden så fanns det inga tjänster som kunde hjälpa mig,  man fick förlita sig på att man fixade det själv. Idag 2017 så finns sidan starta-enskildfirma.se där man med bara några få klick kan komma igång med sin enskilda firma.

Kan man beställa saker på nätet så kan man även med tre enkla steg starta sin verksamhet, så enkelt är det  i idag att starta ett företag. Hos dem får du hjälp med att starta och registrera enskild firma från start till mål. Du kan vara igång redan inom fem dagar, helt sjukt enligt mig då jag fick vänta både 2 och 3 veckor innan jag kunde komma i gång.

Men visst nu är vi inne i en stor IT-ålder och då sker allt i rekordsnabbt tempo på nätet, det var annat 2003 då IT fortfarande var något relativt nytt.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

13 Replies to “Nu är det lätt att starta en enskild firma..”

 1. Intressant. Jag tolkar detta inlägg som en del i den kampanj som universum använder för att få mig att starta ett eget företag. Den verkar peka med hela handen nu. Såhär har det gått i månader.
  Universum: *visar tecken på att eget företag vore kanske bra*
  Jag: Mmm… ska kolla upp det.
  Universum: Starta företag.
  Jag: Ja… så småningom, kanske.
  Universum: Starta företag!
  Jag: Men jag är inte redo, har inte kollat ordentligt, vet ingenting, vill inte just nu…

  Ja, du förstår. 🙂

 2. Tack för tipset. Jag är i valet och kvalet om jag ska starta en enskild firma. Att det ska vara enkelt gör det enklare och att fler kommer starta nya företag.

  Ha en bra fredag.
  Kram Kamilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *