Nu är det klippt för honom..

Bild från sommaren 2017.

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Det är torsdag hela dagen idag, snart har en vecka till gott.På mitt schema idag står det att Charlie ska klippas, köp en ny skrivare samt så ska jag hämta kläderna jag köpte i går. Dessa ska jag har till något så tråkigt som en begravning som kommer att äga rum på måndag.

Charlie ska vara hos några vänner medans vi är på begravningen , vi åker redan på söndagsmorgonen för att hinna med en tur till Ikea för att kolla på kök. Sen sover vi i Malmö till måndagen då begravning äger rum.

32 thoughts on “Nu är det klippt för honom..

  1. Ush vad tråkigt det är med begravningar! Det påverkar en väldigt mycket känslomässigt.. Jag hoppas att du trots det kommer få en lugn och skön dag. Lycka till!

  2. Snabba leveranser gillas när det shoppas på nätet. Shoppade ny väska till mig i måndags eller tisdags den fanns att hämta på utlämningsstället redan igår.

    Ha det gott.
    /Kamilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.