Nu är den nya salvan beställd

e9ed67295da0816c7f3c053b1bf097aeIdag beställde jag salvan som skulle vara bra för tatueringar, dock hinner jag inte får den innan jag gjort min nya tatuering men det gör det samma. Jag får helt enkelt köra på den salva jag har så länge, Men som jag skrev i ett tidigare inlägga så ska det bli mycket intressant att se hur den är skiljer sig från helosan salvan jag har använt.

För att ni nu inte ska missa vad jag ska gadda in så kör vi en repris på det här och nu, det tecknet aum som symboliserar den hinduiska världssjälen och hela universum.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping, Tattoo    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.