Nu är den gjord

12648048_10153890963193571_977797485_nSå nu har jag gjort min tatuering, den här tog nästan två timmar att göra. Trodde nog det skulle kännas mer än vad det gjorde, det var nästan så jag somnade där jag satt,helt sjukt att jag höll på att slumra till och mina tankar var någon annanstans. Nu har jag gjort min hyllning till livet och jag är så jävla nöjd med den, så har ni vägarna förbi Ronneby så ta en vända inom Sörby och gadda er hos Psycho Tattoo. , bra priser och han är jävligt duktig. Glöm bara inte och ringa innan så det är säkert att ni får en tid som passar er.

Det här en en del till i min sleeve, jag kommer att bygga vidare med andra motiv samt saker som ska fylla ut armen så att den blir helt täckt med ink.

 

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.