Nu är delkurs ett slut

I fredags lämnades jag in min första stora uppgift , nu är det bara att vänta och se om man får komplettera eller om den blir godkänd. Känner att ett G räcker, men blir givetvis glad om det kommer att stå ett VG när det är färdigrättad. Nu hade jag tänkt laddar inför nästa kurs som börjar på tisdag, det här kommer var en kurs i  HTML5 och CSS. Nu börjar det likna något, det här är mina element helt klart. HTML5 och CSS är något som jag hela tiden håller på med i bloggen. Så det här kommer jag fixa galant utan några större problem.

Men jag hade tänkt jag skulle göra en kort utvärdering så här dagen innan nästa kurs startar.
Hur går det att studera på distans och hur fungera det att ha lektioner genom Teams?
Att studera på distans fungera över förväntan, man får den hjälp man behöver. Jag känner att man får en ganska bra och nära relation med lärare och elever trots avståndet. Finns en del att önska men överlag fungera det ganska bra. Teams är inte det mest optimala system att arbeta i, men det funkar till viss del. Hade hellre arbetat i Zoom, men man kan inte få allt.

Vi använder Pingpong som vår plattform för inlämningar, den är rörig och helt obegriplig. Förstår inte hur de har tänkt när de konstruerat det alls. Känns ibland som kaka på kaka principen, sen blir det en labyrint av länkar som man inte hittar ut ifrån. Man har bara tur om man lyckas klicka rätt och hamnar på rätt avdelning. De hade kunnat göra det mer optimalt och användarvänligt. Gör om gör rätt så man slipper förvilla bort sig bland länkarna.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *