Nu åker vi hem till Blekinge igen

img_20160917_123611

Idag ska vi hem från Göteborg som vi varit sen i fredags, igår var vi på Liseberg och åkte karuseller med barnen. Nu är det inte så att jag älskat att åka utan jag hängde mest med för att  var social med familjen, ska sägas att jag tyckte det var jobbigt då jag inte gillar mycket folk och massor av ljud. Jag har lite svårt att fokuserar mig och det blir mycket rörigt i mitt huvud. Men det ska sägas att jag tog mig igenom dagen.

Det blev en och annan irritation från min sida, det kan inte hjälpas då jag rår inte för ilskan som bara bubblar ur mig. Ja det är nog ett ganska barnsligt beteenden men om jag inte klara av det hur ska jag hantera det då. Det är det som är det jobbiga jag vet att det inte är något att blir arg eller inritad över men jag blir det ändå.

Jag skyller inte på någon eller något utan det är så jag fungera , blir det för mycket för mig och jag inte kan separera på saker och ting så blir det kaos i huvudet. Det svåra är att folk säger att de förstår men gör de egentligen det, vi lever 2016 och ännu så tror folk att bara för att mitt handikapp syns så finns det inte.

Den här helgen kommer att sluta med att ja somnar tidigt och kommer troligen sova som en stock.

Bjuder på lite bilder från Liseberg.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD, Äventyr    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.