Nu åker jag snart !

Photo by Per Pettersson on Unsplash

Tiden går och nu är det inte lång tid kvar tills jag ska sätta mig på tåget till Helsingborg, nu börjar det kännas redigt mycket i magen av nervositet. Men samtidigt känns det spännande och kul att får komma iväg och träffa alla, vet att det börjar bli tjatigt med dessa inlägg om att jag kryper ur min komfortzon. Men vet ni, jag är så stolt över mig själv att ni får leva med dessa inlägg .

Ikväll blir det bara att slappa med Anna och njuta av de sista avsnitten med Castle, känns lite tråkigt att vi snart sett klart alla de avsnitten. Så nu blir det stora problemet , vilken serie ska vi nu se?

Några förslag?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

10 Replies to “Nu åker jag snart !”

  1. Det där problemet har vi också här hemma – vi älskar kriminalserier, gärna svenska och snart har vi kikat igenom de mesta (tror vi) … vad skall vi nu se!
    Hoppas det blir roligt ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *