Nomy – Be your own God

cd-be-your-own-god-2016Har lyssnat igenom den här plattan så många gånger nu och jag tror inte det kan bli bättre än så här, det finns så många låtar på den här skivan som får min hud att knottra sig och jag får rysningar som går ända in i benmärgen. Jag är nästan 100 % säker på att det handlar om en kombination av rösten och texterna som göt att jag bara älskar skivan, för mig är det väldigt viktigt att texterna är så pass bra att de fånga mitt intresse, texten till “Freakshow part 4” är en låt som tilltalade mig helt i smaken då både texten är bra samt hur den framförs.

Nomy har inget skivkontrakt utan använder sig av Internet för att sälja och få ut sin musik till en bred massa. Nomy sjunger och spelar gitarr själv men mycket gör han i sin dator, man inser då hur duktig han är. Hans låtar varierar med allt från rock till ballader med influenser från Skate, Metal såsom grupper som Bad Religion, Danko Jones och In Flames och Elvis Presley.

2015 Blev Nomy belönad med 8st Guldskivor och 2st dubbla platinaskivor och en singelplatina

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.