No names. We are nameless!

12483380_10153823577668571_689446599_nDen 6 januari och jag sitter och fundera lite på hur min framtid ska se ut, det går inte många dagar som jag inte ligger och fundera på allt möjligt i livet. Skulle vilja uttrycka mig att jag tänker väldigt mycket och på alla de mest konstiga saker, just nu snurrar det mycket tankar kring spel, hemsidor,foton och självklart framtiden.  Jag vet ärligt inte vad jag ska göra och hur jag ska ta tag i det här året, ska jag blir mer aktiv på att skriva i bloggen , lägga upp lite kreativa klippa på Youtube eller ska jag skrota allt. Vad tycker ni jag ska göra med det hela , kanske är jag i en punkt i livet där jag söker efter vem jag är och vad som ska hända.

1995 kom filmen Hackers som är helt klart den filmen jag sett flest gånger i mitt liv, men i filmen säger Cereal Killer:
FYI man, alright. You could sit at home, and do like absolutely nothing, and your name goes through like 17 computers a day. 1984? Yeah right, man. That’s a typo. Orwell is here now. He’s livin’ large. We have no names, man. No names. We are nameless!

Jag vill inte bli nameless , jag vill skapa mig ett namn….

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Människor    Tagged , , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.