Nästan så man blir galen!


Tror nästan att jag håller på att bli galen på det hela, det är redigt svårt att få det att bli bra med färgen. Tror dock att jag är på väg att få det att bli jämt nu.

Det är inte flammigt iallafall så då kan jag faktisk fokusera på de andra väggarna, vår tanke med att ha kvar den gamla tapeten är att det ska bli ett läckert mönster. Det är förövrigt samma mönster som finns i sovrummet.  Syns kanske inte så mycket på bilden, men det finns ett mönster av cirklar under tapeten till höger. Men nedan kan ni se hur det såg ut innan vi satte upp väggen, här ser ni tydligt tapeten jag menar.

Cirklarna i tapeten!

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Lägenheten, Renovering    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Nästan så man blir galen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.