Nästa anhalt studier !

Photo by Mari Helin-Tuominen on Unsplash

Nu är det gjort, både jag och Anna ska börjar läsa igen.

Vi har båda valt ämnen inom ekonomi och handel, det känns otroligt skönt att kunna börjar på ny kula och kunna läsa till något nytt. Från början var det meningen att vi skulle läsa här i Ronneby, men de hade varken utbildningen eller de kurser som vi ville läsa. Så det fick med andra ord bli Karlshamn.

Igår sökte vi in på de kurser som ska börjar i augusti, dessa kurser är en förberedelser inför utbildningen som börjar i januari 2019.

Kurser jag valt att läsa!

Affärsjuridik 100 poäng
Rätten och samhället 100 poäng
Privatjuridik 100 poäng
Personaladministration 100 poäng
Marknadsföring 100 poäng

Trodde nog aldrig att jag skulle sätta mig skolbänken igen, men känner att det här är något som jag måste göra för att komma vidare. Visst jag älskar att jobba som  in egen men det är som min sambo säger – Jag har världens sämsta timlön om man räknaut hur många timmar jag jobba med bloggen per dag.

Kommer fortsätta blogga även när studierna kommer igång, så ni blir inte av med mig så lätt.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     15 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

15 tankar om “Nästa anhalt studier !

  1. Grattis! Superkul 😀
    Drömmer också om att börja plugga, har ingen direkt utbildning sådär.. Måste nog fixa det om jag vill ut på arbetsmarknaden sen efter 15+ år som hemmafruga 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.