När lönen kommer så kommer köplusten

zcamera-20161025_104259När lönen kommer så kommer även köplusten fram och jag kan sitta i timmar och klicka runt bara kolla på saker jag vill ha. Tack och lov så har man ju förståndet nog att inte köpa allt man ser, men jag är svag för vissa saker som kläder och skor och vi ska ju inte tala om axelväskor. Allt det här är som en drog för mig och jag kan inte rå för att det är så tillfredsställande att klicka runt på dessa saker och vilja ha dem. Ibland köper jag några saker , ibland låter jag bli och bara fantisera att jag köper något.

Jag skulle tippa på att det här är något jag gör för att tillfredsställa min ångest och att det på det här sättet så kan jag hålla den i schack så att den inte ska blomma ut, känsla att vet att man kan köpa saken eller klädesplagget räcker. Jag behöver inte köpa det..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.