När livet tar en ny vändning

I sammarbete med UCFritt.nu

Ibland händer det saker i livet som gör att man kan hamna i trångmål med pengar, detta kan hända vem som helst under hela ens liv. Det kanske inte alltid är det bästa att göra men har man inga möjligheter till annat så är ett lån det bäst alternativet, men även detta är en lyx som vissa inte har en möjlighet att kunna göra då deras UC-score är för litet. För er som inte vet vad det är så kommer här en kort redogörelse på vad det är.

UC-score, är ditt kreditbetyg  eller det är ett mätvärde på din kreditvärdighet. UC har skapat en mätskala för att man på ett enkelt sätt ska kunna förstå vilken kreditvärdighet man har. Ju högre score, desto bättre kreditvärdighet har man. Det blir på det här sättet lättare att veta om man är kreditvärdig.UCFritt.nu är en sida där man kan hitta bolag som lånar ut pengar lätt, det är även en sida där man kan hitta bolag som lånar ut till en utan att det krävs något  UC -Score. Det här är perfekt om nu oturen är framme och man behöver ett snabbt lån och inte har så bra UC – Score. Som jag skrev högre upp, detta kan hända alla att man hamnar i denna sits. Man kan förlora jobbet, hamnar utan ersättning från A-kassan någon månad. Det finns många scenarion som kan bli sanna och man har då kanske ingen annanstans att vända sig. 


Jag vill absolut inte tipsa om att man ska låna pengar, men jag vet av erfarenhet att ibland kan livet bli väldigt jobbigt ekonomiskt och då måste man kunna ta till dessa metoder för att inte hamna på gatan. Nu får man ju inte hoppas att det går så långt att man hamnar på gatan, men ett sånt scenarion skulle inte vara helt omöjligt. Samtidigt som UC-Score gör att det blir lättare för dig att vet om du har rätt till lån eller krediter så kommer det även gör att de med låg UC-Score kommer ha svårt att få lån, då är det bra att UCfritt.nu finns och kan bena ut bland alla dessa bolag. Nu kan även de med låg UC-Score hitta ett ställe som kan hjälpa just dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.