När kylan kom till stan!

Photo by Todd Diemer on Unsplash

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Det är en kall dag vi vaknar upp till i Ronneby och vi märker sakta men säkert att vintern börja komma till Ronneby med.

Idag hade jag tänkt  försöka få upp min älskade stjärna som har legat nerpackad sen vi började renovera, detta är en av de saker som jag faktiskt inte kunde göra mig av med när började renovera. Ni ska få se hur snygg den gör sig på väggen när jag bytt uttaget , måste bytta den så det passa till taket.

Missa inte!
Min adventskalender som finns både på Instagram och Facebook.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     8 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

8 tankar om “När kylan kom till stan!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.