När klass 2 vann Alligatorcupen

img_20161102_084426Som den stolta pappa jag är måste jag skriva lite kort om att igår var jag på alligatorcup i handboll med min dotter, hon spelade där med sin klass från skolan och de vann hela cupen. NU snackar vi om en klass som aldrig har hållit på med handboll i hela sitt liv, personligen tycker jag att de var grymt duktiga. Det här är en av de få sporter som jag själv kan tycka är riktigt kul att titta på så även för mig var det mycket kul att se. Min dotter tyckte det var så kul att hon faktiskt vill börja spela , det gör mig glad att hon vill hålla på med något istället för att sitta vi den där dumma mobilen.

Igår hade jag iallafall en mycket glad dotter hemma som var mycket stolt, pappa var minst lika stolt över sin dotter.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.