När ens dotter förvånar en

IMG_20160510_164503
Det är inte jätteofta jag skriver om min dotter i bloggen men idag hade jag tänkt göra det för att jag tycker hon var så duktig när hon skulle ta hål i öronen. Ska jag var ärlig så trodde jag hon skulle vara mer nervös samt mer rädd för det här men hon satt där bara och tittade medans de berättade vad som skulle hända, sen var det över och hon tittade bara på mig och gjorde ingen min alls. När vi sen gick ut så sa hon jag tänkte på något roligt men jag han inte tänka förrän det var över, sen skrattade hon sitt härliga skratt. Så ikväll lägger sig en stolt dotter med nya hål i öronen.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.