När det vänder och man inte kan rå för det

img_20160929_074152Det är ganska intressant hur livet vänder och hur man ena dagen kan må så jävla bra och sen i andra andningen så mår man så dåligt och vill bara lägga sig ner och låta tiden gå, nej det här är inte ett inlägg om hur dåligt jag mår utan mer ett inlägg om hur det kan vända bara från ena dagen till andra. Jag har inte gått ända ner i dippen men jag är på god väg, de första tecknen är lätt irritation och otålighet. Sen kommer tystheten och jag känner inte för att göra så mycket, känner mig bara nerstämd och orkar inte så mycket.

Jag tvättade för några dagar sen men har inte vikt tvätten ännu, sitter bara vid datorn vill egentligen inte göra så mycket mer än så. Jag kan liksom inte förklara vad det är men jag känner mig ledsen och nedstämd, det finns ingen förklaring till det alls.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.