När det blir jobbigt att vara pappa.

dotterAtt vara förälder är inte alltid det lättaste och absolut inte när man har en dotter med ett humör som är lika växlande som ett aprilväder, idag är en sådan dag då man skulle helst vilja lägga sig ner och hoppas att dagen var över. En dotter som ringer och vill ha med en vän hem och jag är inte på humör för att ha folk hemma idag, ja jag vet att det inte är så konstigt att hon vill ha en vän med sig hem och oftast är det skönt för jag slipper då ha henne gående runt mig och säga att hon har tråkigt. Men idag är jag något hängig och känner mest för att sova och vila , men ja som vanligt när man säger nej till min dotter så börjar hon bråka och då drar orkanen Luna in över Rydenskan, då får man håll i sig för här går det undan och det går fort. Det är så att det går inte ens att resonera med henne för det fungera inte för henne, jag har dåligt humör och jag kan bli arg men det är inte häften av vad min dotter kan bli.

Kan ni då tänka er om vi bråka hur det ser ut, det är nog en ganska komisk bild skulle jag tro. Självklar älskar jag min dotter över allt annat på jorden, men när orkanen Luna drar fram så måste man stålsätta sig för att inte bli lika arg mot henne.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.