När allt faller på plats

zcamera-20161027_154752
Det vänder och jag känner att jag är på rätt väg i livet igen, det är kanske inte så att jag är 100 % i form men jag känner att jag är på gång och det är så otroligt skönt att känna så. Saker och ting håller på att falla på plats och det är en otrolig känsla , det händer mycket nu och det mesta är positivt i mitt liv.

Träningen flyter på sakta men säkert och jag förbättra mig lite för varje gång, igår var dock en dag som jag tog det otroligt lugnt för att inte belasta foten så mycket då jag fick ont i den förra gången jag sprang. Men nu på Söndag blir det fullt ös medvetslös och då tar jag 5 km på under 33 minuter hoppas jag, mitt mål ät att komma under 30 minuter.

Molnen på min arm ska bli klara och det här är något jag velat göra så länge att jag helst av allt skulle sätta mig med en gång i stolen och låta honom göra klart dem, men så jädra lätt är det inte så jag får vackert vänta tills den 12 november innan de kan blir klara.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.