Några ord om livet

img_20161104_092203I och med att jag inte har så mycket att skriva om idag så skriver jag ner lite korta ord om all ångest i livet.

Ibland går det fort och då hänger jag inte med redigt och då får jag en massa onödig ångest, mitt liv är fullt av ångest och jag kan oftast hantera det med min osynliga sköld men ibland bryts den ner och då har jag svårt att hantera det hela och det är då jag får så kallade psykbryt.

Värsta med det hela är att det kan var både negativa och positiva saker som är inblandade i det hela , ibland smälter det ihop och jag kan då inte skilja på dem och då kan jag behöva en extra knuff åt rätt riktning för att inte halka ner i diket igen.

När jag mår på det sättet så har jag förmågan att börja älta saker och kan oftast analysera saker både avigt och rätt, det här är något som jag dagligen arbetar med hantera för om sanningen ska fram så är ju livet oftast helt underbart att leva.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.