Musik & vänner är som balsam för själen!

img_20161001_103155Det blev inte så mycket med att damma utan jag gick ut och tog en långpromenad, pratade lite i telefon med en vän om jobbet och även lite om vad vi kommer att få göra på måndag. Det är sånt jag uppskattar att de inte vill att jag ska berätta vad som är fel utan bara prata om allt mellan himmel och gjord, kunde fler förstå att det är det jag behöver inte att prat om vad som stör mig eller hur jag mår. Vill jag prata om det så göra jag det när tiden är inne, sen vet jag att jag själv kan säga till folk att jag finns här om de behöver prata. Det innebär inte att de behöver lätta på sitt hjärta rakt ut, mer så att de ska vet att jag finns här och lyssna om de behöver ventilera sina tankar.

Jag uppskattar alla mina vänner för att de bryr sig och jag tacksam för att de finns i min närhet, ibland behöver jag min ensamhet men de är mina vänner lika mycket för det.

Musik är något som gör att jag alltid mår bättre och just nu så är jag på jakt efter så många feel good låtar jag bara kan hitta, det finns en del låtar som får mig att må redigt bra och en av dem är låten Emmylou med First Aid Kit, lite som namnet säger så är det som ett första förband för själen.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.