Musik och träning i fokus

2625Tisdag morgon och jag har nog inte redigt vaknat till liv, vet egentligen vad det är med folk som ska skicka på messenger tidigt på morgonen. Vad är det som säger att jag är vaken klockan 08:00 på min semester, nej de fick allt vänta tills jag sovit klar.

Vad står på mitt schema idag mer än att jag ska filma lite och passa på att fota lite så ska jag nog ner på gymmet , det kommer nog även upp en recension på Otep – Generation Doom som faktisk överraskade mig till det positiva.

Har på gymmet börjat lyssna på Persuaders skiva The Hunter från 2000, tycker den fungera bra med träningen samt så är det bra fart på den. Rekommenderas starkt om ni vill få fart på träningen.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Musik och träning i fokus

  1. Sv: Ja, det är riktigt kul! Träning har jag också märkt många tycker är intressant att läsa om.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.