Musik får mig att leva

143818Musik har alltid varit en stor del av mitt liv och jag gillar när det kommer band med något nytt, för några år sen kom bandet
Amaranthe med sin typ musik där de består av tre sångare . På det här sättet så får de en annan dynamik i sina musik och soundet blir riktigt bra. Elize Ryd kontra Henrik Englunds tunga growl , sen blandar vi det här med Jake E. Berg sång så har vi nått fram till något som fungera sjukt bra tycker jag.

191201Första skivan (Amaranthe) jag hörde med dem fick mig att får gåshud och det är inte ofta jag får det, det blir svårt att toppa en sån platta, men när de släppte The Nexus (2013) så blev jag ännu mer förvånad att de kunde släppa en platta som var något bättre än skivan Amaranthe. Nu tycker man ju att det skulle bli svårt att toppa två så bra plattor, så släpptes Massive Addictive (2014) som jag genast tyckte var något bättre än de andra skivorna.

252290Varför kommer det sig att jag just fastnade för deras musik, tror det är just den här kombinationen med tre sångare och kontrasten mellan Elize och Jake´s ljud röst kontra Henriks tunga growl, det blir på det sättet fulländade.

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Musik får mig att leva

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.