Mitt nya mobilfodralet kom idag

IMG_20160714_140643

Idag kom mitt fodral som jag beställt till min telefon från Aliexpress, jag köpte för ett år sen en telefon från LightInTheBox och den har fungerat klockrent sen dess, dock finns det ett lite problem med att köpa telefon från Kina. Det finns inga fodral att köpa bara så där utan man måste vända sig till snarlika ställen, efter lite letande så hittade jag det här fodralet på Aliexpress som jag tyckte skulle passa bra till min mobil.

Jag beställde den 23 juni och den kom idag så jag tycker nog att det var relativt snabbt, men som vanligt när man handlar från alla de här ställen jag nämner så kan man få skitsaker, allt är inte så bra som det står. Men för 32 kr och fri frakt så är det här tummen upp.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.