Mitt mest lästa inlägg!

Ikväll ska jag skriva om ett inlägg som jag aldrig trodde skulle få så stor spridning som det har fått, men nu blev det så och hur kan det har blivit så kan man tro och vad är det för inlägg jag pratar om.

Vad du ska tänka på när du köper från Wish, Aliexpress eller Light In The Box !

Det här inlägget skrev jag mest för att förtydliga för mina besökare att det inte alltid är så lätt att skilja på vad som är billigt och vad som är bra, det är ju så att på dessa sidor hitta du mycket skräp. Men vad är skräp och vad är bra, samt vad är det man ska tänka på när man köper från dessa sidor.

Av alla mina inlägg så ligger det här på nummer 1 av mest lästa inlägg , det kan man tycka är intressant då jag själv inte tycker det var så där jättebra.  Men att folk läser det beror nog mycket på att folk hört talas om sidorna och är nyfikna på dem, samt så är sidorna populära nu och många besöker dem.

Vilket är ert mest lästa inlägg ?

 

Postar i Shopping    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *