Mitt brinnande intresse för chilifrukter

IMG_20160803_165135Det är inte så många som vet att jag har ett bokstavligt brinnande intresse för chili och ju starkare den desto roligare är det att odla fram, jag har inte så där jätte gröna fingrar men jag gillar att odla och så fram chiliplantan och se hur den växer och sen att man får fram olika sorters. I år blev det tyvärr bara original chili och Lombardo, jag trodde jag hade odlat fram Carolina Reaper men det visade sig vara vanlig original chili.

Men nästa år så kommer jag satsa på att köpa frön från ett ställe där jag vet att det verkligen kan garanter att fröna är från Carolina Reaper och . Men jag kommer nästa år att satsa ännu mer och göra om min balkong helt till min chiliodling.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.