Mitt andra pass yoga!

Photo by Dingzeyu Li on Unsplash

Idag hade jag tänkt ta mig till yogan för andra gången, den här gången kommer jag att gå själv då Anna ska på tjejkväll. Det ska bli intressant och se om jag kan fixar det den här gången, förra gången gjorde jag mig så illa i tån att att det tog ett par dagar innan jag kunde göra mitt första pass på löpbandet. Det vill jag verkligen undvika att det ska hända igen så jag kommer ta det väldigt lätt idag på passet.

Det finns några andra faktorer som skulle hindra mig denna kväll, huvudvärken som vägra släppa, snön som fortsätter vräka ner. Men främst är det huvudvärken som vägra släppa, har haft den till och från i ett par dagar nu. Tror det är spänningshuvudvärk plus koffein då jag slutat dricka kaffe.

 

 

 

Postar i Träning    Tagged , , , , ,     15 kommentarer    

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

15 tankar om “Mitt andra pass yoga!

  1. Yoga håller vi på med på rehab och jag tycker så mkt om det. vill så gärna hitta ett bra ställe så jag kan fortsätta efter rehab. Kram Kamilla

Kommentera