Minioner

Minions_posterMinionerna , vilka är de och var kommer de ifrån , det är frågor son vi alla har ställt oss, men nu ska vi få svar på det i filmen med samma namn.
Minioner har funnits sen urminnes tider och de har alltid haft ett syfte, de ska var hejdukar till den elakaste skurken på planeten. Nu är det ju så att Minioner inte är allt för klipska och de är rent korkade så de har en förmåga att göra så allt blir lite fel.  Har de ingen att tjäna så blir de uttråkade och rent förslappade.

En Minion är klipsk nog att förstå att de måste ut och hitta en ledare så sagt och gjort så ger sig de tre modigaste ja eller modigaste är ju att ta i , men de tre som var minst sega och degiga ut på en resa för att hitta den elakaste och den grymmaste boven som världen skådat.

Filmen med dessa gula som saker är något av de roligaste jag sett på mycket länge, humorn är näst inpå barnslig och jag kan inte sluta skratta när jag ser dem. På något sätt så lockar de fram en primitiv sida av mig, jag såg den med dottern och hon och jag vi låg nog dubbelvikta ett ex antal gånger under filmens gång.  När Minionerna fick en egen film var jag till en början rädd att det skulle bli för mycket av dem, så fel jag hade , man kan inte få för mycket av dem.  Dråpligheter som händer på resan och hur de tar sig fram till att hitta sin nya ledare är hysteriskt rolig.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.