Mina planer för framtiden

13936573_10154387162678571_206756336_nAndra veckan har gått nu och den har bjudit på både positiva saker och negativa saker, lite nya projekt för min del och jag tror det här kommer vara väldigt nyttigt och lärdomsfullt för mig. Men jag kommer att var kvar på jobbet en tid till, vet ej när eller hur min framtid kommer att vara som det ser ut nu. Men det jag vet är att jag kommer satsa mer och mer på mig själv och bygga upp mitt namn både som bloggare och som fotograf.

Det har tagit mig lång tid att bygga upp det namn jag har nu som bloggare och jag ska fortsätta i samma anda och satsat ännu mer på att utveckla den här bloggen, jag kommer även sakta men säker flytta över alla mina bilder som är tagna till den här sidan så jag har allt samlat på ett och samma ställe.

Så nu har ni en lite del av min framtida planer!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.