Min händer är ett verktyg för skrivandet!

Photo by Luca Laurence on Unsplash

Ny vecka och vi fokusera på framtiden!

Det har varit lite mycket i veckan som gått så vi har inte hunnit med den viktiga träningen, men jag har iallafall fokuserat på lugnet och harmonin. Har märkt att ju mer tiden går så är det inom den här genen som jag vill att bloggen ska fokuseras inom.

Jag kommer även i framtiden skriva om vad som händer och sker i mitt liv men den största fokusen kommer att vara på hälsa och yoga, men det här vet ni redan ni som läst min blogg. Kommer jag förlora besökare nu, vet inte men det gör detsamma då skrivandet är för min egen skull. Vill ni sen följa mig på min resa så är ni välkomna.

Frågor som jag har ställt mig de senaste dagarna!
– Varför skriver jag?
– Kommer jag orkar skriva ?

Första frågan har jag ett svar på redan nu, jag skriver för att jag vill utveckla mitt språk. Den andra frågan vet jag att bara framtiden kommer att kunna svara på, jag fortsätter att skriva men kommer inte lägga så mycket fokus på samarbeten längre.

De som vill samarbete med mig ska ha klart för sig att att det kostar lite mer än lite gratisprodukter för att jag ska anta ett jobb åt dem.

Läs gärna mer under samarbeten!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

10 Replies to “Min händer är ett verktyg för skrivandet!”

  1. Bra skrivet som alltid:) Fortsätt och skriv och det ör alltid kul när språket utvecklas. Brukar gå tillbaks till gamla inlägg på min blogg…,Språket och texterna har utvecklats?

  2. Om man inte fokuserar på att i grund och botten skriva för sin egna del så tror jag bloggen står och förfaller … Även om man har en nisch och man är beroende av sina läsare så kommer antalet försvinna om man inte skriver för sin egna del =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *