Min första tatuering

För lite mer än ett år sen så hade jag inte en tanke på att jag skulle tatuerar mig, men på något sätt så började jag fundera på det mer och mer och självklart fanns det något inom mig som sa att jag skulle tatuerar mig. När dagen kom och jag skulle göra den var jag så sjukt nervös att jag hade både ont i magen och det kändes som jag skulle spy hela tiden. Men min tatuerar lugnade ner mig och han berättade hela tiden vilka linje han skulle dra och det fungerade väldigt bra, känslan när han drog första linjen var helt obeskrivlig då jag hade föreställt mig en smärta som var bra mycket värre än det här. För den som säger att det inte känns när man gaddar sig har fan ingen känsel, för det känns och den känslan går inte att beskriva för det är en känsla av stick ,kli och sveda på samma gång. På vissa ställen är det rent skönt och andra ställen känns det mer, jag kan erkänna att jag trodde det skulle kännas mer.

Nu har det gått mer än ett år sen jag gjorde den och jag har efter det gjort ett gäng till och håller på att bygga min sleeve på vänster arm, det här var absolut inget som jag planerade på att göra. Men det blir som ett beroende man måste göra mer och man planera redan nästa tatuering när man inte inte ens är klar med den första.

Jag var rätt gammal när jag började tatuerar mig , fördelen med de tär att jag vet vad jag vill och jag kan nu stå för dem. Förövrigt så var min första tatuering min dotters namn på högerarm.

Så här ser den ut efter ett år, ska säga att den ska fyllas i lite med då jag råkat klia på den när den läkte.
img_20161028_125636

Nästa gång ska jag skriva om min andra tatuering och tankar kring den, det var en stjärna med siffrorna 78 i.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.