Min arbetsplats

DSC_0457En ny vecka och jag sitter och försöker att inte klia på mina tatueringar, det är jävla inte lätt att inte klia sönder sig då det klia så jag snart bli tokig, det är nu man tackar för Helosan salvan. Måste nog säga att de tär något av det bästa som finns mot klåda och kliande. Men det nu skulle inte det här handla om tatueringar utan mer om vad som händer i mitt liv just nu, inte för att det är så intressant men ändå. Jag håller just nu på med att inventera alla saker i butiken som finns på min arbetsplats, det är ganska inspirerade och omväxlande när man oftast sitter vid en dator och göra uppdateringar och svara på mail och i telefon.

Vi jobbar hårt nu för att allt ska klaffa innan Valborg, det är då vi öppna själva caféet på området, det är den delen som är våran kärnverksamhet och det som jag personligen jobbar främst för att promota. Det är ett väldigt omväxlande och roligt jobb och jag tror det passa mig väldigt bra. Det kommer nog uppe en massa bilder från jobbet både här och på deras hemsida.

Har ni vägarna förbi Ronneby i sommar så tycker jag ni ska besöka Silfverforsens Kaffestuga, det är en helt underbar plats att sitta och fika och bara njuta av atmosfären.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.