Midvinterblot -Skymning

Midvinterblot är ett band som jag hörde första gången när jag skrev på Swedenmetal.nu , de hade låten The rise of the forest king med på våran demolista. Jag fastande ganska snabbt för deras sound och texten på låten, det fick mig att törsta efter mer av dem och det skulle dröja tills 2016 innan jag äntligen fick höra ett helt album med dem.

Skymning som jag håller i handen är en platta som jag tyvärr tycker diffa väldigt mycket i kvalitet men det är även en skiva som växer varje gång man lyssna på den, ena stunden är det en toppenplatta med härligt growl medans i andra stunden så fungera growlen inte alls lika bra. Musikaliskt så finns det faktiskt inte mycket att säga om, det är kort och gott så pass bara att jag inte har så mycket att klaga på. Så jag tänker inte lägga ner någon tid på att göra det, dock vill jag poängtera att Alexandra Linn gör ett otroligt bra jobb som motpol till den growlande Jonathan Johnson.

Det här är ett ungt band och jag är 100% säker på att bandet kommer att växa sig stora på den snabbt växande folkmetalscenen.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.