MHFA – Första hjälpen till psykisk hälsa

mhfa-logo-final_0

Ni undra säkert hur det var på Studieförbundet Vuxenskolan igår, det var säkert hur intressant som helst om jag hade kunna fokusera på henne som höll föredraget och inte på allt runt omkring. Det var absolut inte en lysande plan att låta henne föreläsa i en byggnad där det är glas runt omkring samt är en gammal bankbyggnad, jag hade nog velat att de skulle haft det i en lokal där det fanns mindre störningsmoment. Jag kom på mig själv med att räkna anta gånger det blinkade på routern, det är förfärligt tråkigt samtidigt så måste jag se det komiska i det hela.

Föreläsningen handlade om första hjälpen för folk med psykisk ohälsa, jag förstår att det är viktigt och jag fattar att man måste fånga upp folk i rätt tid när de mår dåligt. Då menar jag att det i redan i skolan ska få hjälp, att det inte finns resurser för det vet jag med och att det är jätteviktigt att utbilda lärare och personal inom det hela. Det dock så tråkigt all den här hjälpen som handlar om att utbilda folk kostar så mycket pengar.

MHFA – Första hjälpen till psykisk hälsa

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD, Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.