Mer spackel och väggmålning!

En ny dag gryr och det står mycket på schemat för min del idag, först ska jag flytta runt lite saker på Annas sons rum, de kommer med hans säng idag för att montera upp den åt oss. Sen måste jag försöka hinn klart med väggen så de kan montera ditt garderoberna, vi hoppas givetvis att de blir klar med idag så vi kan få in våra kläder. Det är lite jobbigt att ha dem i påsar , kan säga att det väldigt svårt att hitta kläder när man ska ha dem.

En sak är jag helt säker på, det är att det kommer bli redigt bra.

Klart det blir, det är ju jag och Anna som gör det 

Förresten jag satte ju upp  led lampor under sängen, så nu har jag ordentlig belysning när jag sitter och skriver. Det kände väldigt bara att kunna lösa mitt lilla lampproblem på det här sättet.

 

 

Postar i Lägenheten, Renovering    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “Mer spackel och väggmålning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *