Mer paket till mig

inkeIdag kom linnet jag beställde från Inkedshop och det är så  snyggt. Dock trodde jag inte det skulle vara så stort som det var, men det gör inte så där jättemycket. Det tråkigaste med det hela är att min kapsylöppnare inte kom i samma paket , men det kommer nog imorgon och då är det bara lite kläder kvar som jag väntar på.

Som ni märker så gillar jag att köpa kläder och jag köper gärna från olika butiker på nätet, det finne en del som jag tycker är helt klart värda att besöka för er.

Inkedshop.com
Topstreetwear.com
Extremeclothing.se

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.