Melodifestivalen och dubbelmoral

Nu har melodifestivalen börjat och vad vi än säger om det så kommer vi följa med och vi kommer döma ut bidrag efter bidrag, sen säger vi att vi tittar inte alls på det här och är sådana hycklare och kör med dubbelmoral. Men är det är det så farligt att titta på och faktiskt njut av bidragen, nej jag tycker inte det.

Själv såg jag inte alls det nu i lördags men jag vet ändå vilka bidrag jag tyckte borde gå direkt till finalen, såg ni det eller är ni som jag och kör med dubbelmoral och säger att ni inte alls tittar på det? Fast i slutänden har ni en massa åsikter och ni vet visst vilka som borde gå till final?

Förra året tyckte jag att Boris René med låten Put Your Love on Me skulle ha vunnit, men där gick jag bet så det rungade om det.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Melodifestivalen och dubbelmoral

  1. Jag ÄLSKAR melodifestivalen, men det är jag också väldigt öppen med. Alla som känner mig vet att jag sitter bänkad varje lördag!! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.