Med ökad statistik kommer uppdragen

IMG_20160802_163415För mig är det en dröm att kunna få in lite extra pengar på att blogga och jag har slitit väldigt hårt för att komma så här långt med bloggen, men det var inte förrän jag började fokusera på en punkt som det började röra på sig. Idag ökar mina besökare stadigt och jag är otroligt glad för det, det känns som en vinst för mig. Med en ökad statistik så kommer det företag som vill att jag ska testa just deras produkter och även rena uppdrag där jag får skriv artiklar och få på det sättet in en lite slant så att sidan kan hålla sig flytande.

Är det så att jag säljer mig, ja kanske det gör jag men jag får samtidigt hålla på med något jag gillar och jag har på det här sättet lärt mig att inte tacka ja till vilka uppdrag som helst. Att låta bloggare skriva om sina produkter är större än vad man skulle kunna tro, när jag började skriva för många år sen så hade jag ingen aning om hur stort det är med att marknadsföra sin produkt i en blogg.

Tack till alla mina läsare som gör det möjligt att jag kan få göra det jag vill och få min sida att gå med en liten vinst.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.