Mattor är inte min grej..


Jag gillar inredning, men det där med mattor har nog aldrig varit min grej. Är mycket medveten om att det är snyggt samt väldigt stilrent att ha dem i sin lägenheten, är ganska säker på att de skulle passa mycket bra hos mig med. Så nu är jag på jakt efter någon som kanske skulle passa bra hos mig.

Har hitta en som jag verkligen skulle vilja ha, tyvärr så har jag bara hittat den på Wish. Hade hoppats kunna hitta den på lite närmare håll så att jag slipper vänta så länge på den, tycker dock priset var överkomligt på Wish. Sen vill man lägga nästan 2000 kr på något från Wish när man inte redigt vet hur kvaliteten är på den.

Om ni har några tips på vad jag kan finna denna mattan på närmare håll så får ni gärna skriva det i kommentaren nedan.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.