Maten var himmelsk på Berzelius Bar & Mat

14371986_10154513865483571_1851861862_nNu är vi hemma på hotellet igen efter en fantastiks middag, måste säga att jag blev glatt överraskad på hela menyn som jag åt. Till förät åt jag Tre tapas (Skagencanapé, tegelrökt skinka & Västerbottenpaj) som huvudrätt valde jag en Entrecôte (Bondpommes, lökringar & rödvinsås) Som var helt himmelsk.

Vi gick sen tillbaka till hotellet och åket upp till våning 23 där vi skulle se hur nattklubben var men vi valde att åka ner igen, fick en fin bild från tornet ut mot pariserhjulet.

Nu sitter jag här och ska snart lägga mig ..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.